Palvelut

Veneen talvisäilytys

Veneen talvisäilytys, Korppoo

Meidän kameralvotuissa tiloissamme Korppoossa veneitä on pidetty hyvässä huomassa ja turvassa talvien yli jo vuosikymmenten ajan. Meiltä löytyy sekä sisä- että ulkopaikkoja, ja kaiken kaikkiaan tilaa on yli 300 veneelle (jopa 35–40-jalkaisille), myös perus kenttäpaikkoja tarjolla.

Kysy hyvissä ajoin, jos veneen talvisäilytys meillä kiinnostaa. Voimme suorittaa säilytyksen aikana myös erilaisia veneen huoltotöitä – kerrothan ennen paikan varaamista, jos haluat huollattaa venettäsi säilytyksen aikana.

Talvisäilytyksestä taas ajovalmiina vesille

Asianmukaisissa olosuhteissa ja tarvittavilla huoltotoimilla vene säilyy hyvässä kunnossa ollen valmiina vesille jälleen veneilykauden koittaessa. Kun veneen talvisäilytys alkaa olla käsillä, voimme hoitaa myös veneesi noston ja kuljetuksen hallillemme, kuten myös laskun keväällä.

Tulevaisuudessa tarjoamamme hallipaikka (alle 8t painoisille veneille) on ympäristöystävällinen ja koneellisesti kuivattu > Kysy paikkaa 040-1950 816

Yhteydenotto

Viesti ei ole sitova varaus, vahvistamme hinnan vielä varauksen yhteydessä. (Mikäli veneesi painaa yli 8000kg, niin soita ja kysy lisää)