Palvelut

Veneen talvisäilytys

Palvelut

Lue lisää »

På Svenska

Läs mer »

Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä

Veneen talvisäilytys, Korppoo

Meidän kameralvotuissa tiloissamme Korppoossa veneitä on pidetty hyvässä huomassa ja turvassa talvien yli jo vuosikymmenten ajan. Meiltä löytyy sekä sisä- että ulkopaikkoja, ja kaiken kaikkiaan tilaa on yli 300 veneelle (jopa 35–40-jalkaisille), myös perus kenttäpaikkoja tarjolla.

Kysy hyvissä ajoin, jos veneen talvisäilytys meillä kiinnostaa. Voimme suorittaa säilytyksen aikana myös erilaisia veneen huoltotöitä – kerrothan ennen paikan varaamista, jos haluat huollattaa venettäsi säilytyksen aikana.

Talvisäilytyksestä taas ajovalmiina vesille

Asianmukaisissa olosuhteissa ja tarvittavilla huoltotoimilla vene säilyy hyvässä kunnossa ollen valmiina vesille jälleen veneilykauden koittaessa. Kun veneen talvisäilytys alkaa olla käsillä, voimme hoitaa myös veneesi noston ja kuljetuksen hallillemme, kuten myös laskun keväällä. 

Talvisäilytyksen hinta katoksessa on helppo laske, tarvitset vain oman venee mitatun pituuden ja leveyden. lisäät 0.5 metriä pituuteen ja leveyteen ja kerrot tästä tulevat neliöt. Neliöt x 40 € = talvisäiltyksen hinta-arvio. Veneen paino vaikuttaa hintaan ja siksi kannattaa kysyä tarkemmin sähköpostilla.

Kenttäsäilytyksessä vene pressutettuna neliöt x 36 €

Tulevaisuudessa tarjoamme myös lämpimän venepaikan alle 8t painoisille veneille, veneen ottamat lattia neliöt x 80 € > Kysy paikkaa 040-1950 816

Ota yhteyttä »

Kysy LÄMMIN HALLIPAIKKA veneellesi

Jätä yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä